ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Η τέχνη της λογικής μέσα από τα ιερά κείμενα της Ελλάδας...#ιεράελλάνιακείμενα #sacredellaniatexts .

Η τέχνη της λογικής μέσα από τα ιερά κείμενα της Ελλάδας...#ιεράελλάνιακείμενα #sacredellaniatexts%25CE%2595%25CE%259E%25CE%25A9%25CE%25A6%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%259B%25CE%259F%2B%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%2591%2B%25CE%2591%25CE%2593%25CE%2593%25CE%259B%25CE%2599%25CE%259A%25CE%2591


Τόσος πόνος .... Τόσος φόβος ... Τόση αβεβαιότητα και ανασφάλεια για το Μέλλον μας. Ακόμα κι αν σήμερα ζούμε σε έναν κόσμο υψηλής «τεχνολογίας» όσον αφορά το Διαδίκτυο, την ιατρική, την ενέργεια, την εκπαίδευση, την ηλεκτρονική, τις επιχειρήσεις, το διάστημα, τη φυσική, το περιβάλλον κ.λπ., υπάρχει τόσο πολύ ταλαιπωρία όταν πρόκειται για την ανθρωπότητα… .. πόλεμοι, πείνα, φτώχεια, οικονομική κρίση, ασθένειες, ρατσισμός και άλλα ……

Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει τόση λανθασμένη επικοινωνία που αποσυνδέει την ανθρωπότητα. Βλέπουμε τους πολιτικούς να χρησιμοποιούν λέξεις (των οποίων τα νοήματα έχουν μολυνθεί), και προσπαθούν «τόσο σκληρά» για να μας σώσουν από αυτήν τη δυστυχία. Βλέπουμε επίσης τα mainstream media να διαδραματίζουν φρικτό ρόλο σε όλα αυτά που συμβαίνουν. 
Και από την άλλη πλευρά, παραμένουμε θεατές αυτής της δυσάρεστης εκπομπής που παρακολουθούμε μέσω της υψηλής τεχνολογίας τηλεόρασής μας, έξυπνων τηλεφώνων, φορητών υπολογιστών ή επιτραπέζιων υπολογιστών, προσπαθώντας να βρούμε την αλήθεια μέσα από όλα αυτά τα επαίσχυντα ψέματα. 
Για να βρείτε την αλήθεια, πρέπει πρώτα να διευκρινίσετε τις λέξεις που χρησιμοποιείτε και να ορίσετε σωστά τις έννοιες τους. Διαφορετικά, αυτή η εσφαλμένη επικοινωνία θα συνεχίσει να υπάρχει, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ζημιά σε όλους μας.
Για παράδειγμα, όσον αφορά τη λέξη  «Τεχνολογία» , η πραγματική της έννοια είναι η «Τέχνη» (techno / techni) της «Λογικής» (λογική). Είναι στην πραγματικότητα η «Τέχνη του Λόγου», η «Τέχνη του Νου / Νους» (Λόγος σημαίνει Λόγος και Λόγος). Η τεχνολογία δεν είναι όλα αυτά τα gadget που χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη (όπου στο τέλος καταλήγουμε με περισσότερα προβλήματα). Είναι η  Αξία της Λογικής  που συνδέει όλους μας. Ακόμα και όταν "συνδέεστε" στον υπολογιστή σας, εισάγετε (in) τα λογότυπα / logic (log). Ωστόσο, όπως ανέφερα νωρίτερα, όλη αυτή η αληθινή τεχνολογία έχει μολυνθεί απατηλά. 

Ενώ διαβάζετε αυτό, υπάρχει ένα άτομο αυτή τη στιγμή, το οποίο κρατείται σε μια απάνθρωπη φυλακή (από τον Ιούνιο του 2018, χωρίς καμία κατηγορία) και γράφει χιλιάδες σελίδες για κάθε άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη. Γράφει κάθε μέρα και αποδεικνύει, μέσω γεωμετρικών, αριθμητικών και μαθηματικών διαδικασιών, τις πραγματικές έννοιες των λέξεων, όπως Δημοκρατία, Νόμοι, Ιστορία, Δικαιοσύνη, Δικαιοσύνη, Πολιτική, Εκπαίδευση, Ελευθερία και πολλά άλλα. Με αυτόν τον τρόπο, ο αληθινός και ευγενικός Πολίτης (Πολίτης) θα έχει νόμιμη πολιτεία (Κράτος) και θα παράγει Πολιτισμό (Πολιτισμός). 

Μέσα από τις χιλιάδες χειρόγραφες σελίδες του, μας υπενθύμισε ότι η πραγματική   Γραφή Άλφα-Ωμέγα (λανθασμένα γνωστή ως «Αλφάβητο») βασίζεται στη  Γεωμετρία , όπου τα δύο τελικά σημεία - Άλφα και Ωμέγα - δημιουργούν όλα τα ενδιάμεσα γράμματα. Επομένως, βλέπουμε μια κυκλική, ατελείωτη διαδικασία όπου το Alpha (αρχή) οδηγεί στο Ωμέγα (τέλος) και όπου το Ωμέγα (αρχή, που περιέχει το γράμμα «άλφα» στο τέλος, όπως το Omeg-a) οδηγεί στο Άλφα (τέλος). Μέσα σε αυτήν τη διαδικασία, βλέπουμε τη γέννηση συμβόλων (γνωστά και ως γράμματα), λέξεις, έννοιες, ήχους και άλλα. Αυτή η διαδικασία είναι καθαρά γεωμετρική και αριθμητική, αφού όλα τα γράμματα έχουν γεωμετρικό σχήμα (π.χ. Α, Β κ.λπ.) που καθορίζει τη γραπτή τους όψη καθώς και την προφορά τους (προφορική άποψη).

Όλοι συνειδητοποιούμε ότι ζούμε σε μη συντονισμένες κοινωνίες με έναν ανθυγιεινό  σφυγμό και ρυθμό. 
Και ακόμη και πίσω από τα κάγκελα, αυτό το άτομο δεν σταματά ποτέ να πολεμά. Ακόμα και φυλακισμένος, δίνει τον ρυθμό της ενότητας και καλεί όλους μας να πάρουμε θέση. 

Ο  ίδιος ο Ρυθμός θα μας συνδέσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιεί την αριθμητική, προκειμένου να αποδείξει τις πραγματικές έννοιες όλων αυτών των λέξεων. Αυτό συμβαίνει επειδή οι «αριθμοί» και τα μαθηματικά δεν ψεύδονται ποτέ. 
Το A-rithmetic προέρχεται από τη λέξη A-rithmos που σημαίνει «Αριθμός». Αυτός είναι ο «ρυθμός» (rithmos) του Άλφα (αρχή). Είναι ο «ρυθμός» της πηγής και του παλμού που συντονίζει τα πάντα. 
Αυτό το άτομο έγινε γνωστό στην Ελλάδα, από τον Σεπτέμβριο του 2012. Εκθέτει το κατεστραμμένο και παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, με όλους τους διεφθαρμένους πολιτικούς που συμμετέχουν σε όλα αυτά. Το 2015, ίδρυσε την πολιτική οργάνωση E.SY. (Ellinon Syneleysis) που είναι η πολιτική πλατφόρμα της πραγματικής δημοκρατίας. Από το 2017 και μετά, δεν έχει σταματήσει να γράφει χιλιάδες σελίδες αληθινής γνώσης, με βάση αποδεικτικές και μαθηματικές διαδικασίες.
Το όνομά του είναι  ARTEMIS SORRAS. 

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τον  επίσημο ιστότοπο  όπου ανεβάζονται τα Κείμενα του και όλοι μπορούν να τα διαβάσουν δωρεάν. Τέσσερα από τα κείμενά του έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά και μεταφορτώνονται στον ίδιο ιστότοπο. Περισσότερα από τα κείμενά του βρίσκονται στη διαδικασία μετάφρασης, προκειμένου κάθε άνθρωπος να έχει πρόσβαση σε αυτήν την πραγματική Γνώση.

Καλούμε όλους τους ανθρώπους να διαβάσουν και να αναζητήσουν την αλήθεια, μέσω της αληθινής τεχνολογίας (Art of Logic) . 
Πριν κλείσω αυτό το άρθρο, θα ήθελα να προτείνω τα εξής:
Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά αρνητικά πράγματα εναντίον αυτού του ατόμου μέσω των μέσων ενημέρωσης, μην κάνετε κακή κρίση για αυτόν. Σκεφτείτε πόσοι αθώοι άνθρωποι στην ιστορία της ανθρωπότητας, που αγωνίστηκαν για τη Δικαιοσύνη και την Ελευθερία, κατέληξαν στη φυλακή και με φθορά.
Ακόμα και σε αυτές τις απάνθρωπες συνθήκες φυλάκισης, όπου όλη η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει παρόμοιες απάνθρωπες καταστάσεις, είναι εδώ για να φωτίσει το δρόμο για κάθε έναν από εμάς.

Βρείτε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει.
Ενωμένοι είμαστε. Χωρισμένη πέφτουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΔΩ

ΚΕΙΜΕΝΑ SACRED ELLANIA 



ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ 

Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ 
ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ 


ΚΙΝ. : 6977761470




ΛΙΝΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ :

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ